Hoppa till sidans innehåll

Nyckelinstruktion


Instruktion till nyckelansvarig

Det ska alltid finnas en nyckelansvarig vid vår klättervägg. Det finns två typer av nycklar, en i kiosken som används när hallen är öppen och en på KMTI när hallen är stängd.

Hämtar du ut en nyckel från kiosken eller från KMTI så är det du som är nyckelansvarig. Du ansvarar då för nyckeln. Vill du gå hem och det
finns andra klättrare i hallen så är det ditt ansvar att någon annan blir nyckelansvarig.

1. Som nyckelansvarig ska du fylla i namn, mobilnummer, datum och vilken nyckel du har (kiosk eller KMTI) i en pärm märkt "Nyckelansvarig". De gröna rutorna i pärmen. Pärmen ligger i hallen innanför vår entrédörr.

2. När du lämnar tillbaka nyckeln eller lämnat över rollen som Nyckelansvarig till någon annan ska du stryka ditt namn och se till att nästa Nyckelansvarig fyller i sina uppgifter i pärmen.

3. Om du är ensam kvar i hallen när du går ska du fylla i klockslag och kryssa i att du kollat att Innebandyhallarnas dörrar är låsta. De röda rutorna i pärmen. Ena dörren är den under lilla repväggen och den andra är entrédörren till Innebandyhallarna.


Nyckeln hos KMTI

Vi har även sett till att endast en nyckel finns kvar hos KMTI. Den hämtas upp på samma sätt som alltid. Du lämnar medlemskortet eller legitimation till KMTI och du tar namn och nummer så får du nyckeln till Innebandyhallarna. Som Nyckelansvarig är det viktigt att du går att nå på det nummer du lämnar till KMTI.

Om du kommer till KMTI och nyckeln har redan hämtats ut ska du ringa numret till personen som senast hämtade nyckeln, alltså den person som just nu är Nyckelansvarig. KMTI har deras namn och nummer, ring och Nyckelansvarig öppnar åt dig. Skulle du ta över ansvaret för nyckeln får du och den förra nyckelansvarig se till att rätt medlemskort ligger hos KMTI.

Byte av Nyckelansvarig hos KMTI sker endera genom att följa med till KMTI för byte personligen. Eller genom att lämna kort, namn och nummer till den som lämnar hallen, som sedan lämnar det till KMTI i utbyte mot sitt kort. Skulle KMTI vara stängt när du lämnar tillbaka nyckeln får du lämna den vid öppningsdags hos KMTI nästföljande dag.

Uppdaterad: 11 JUL 2022 13:36 Skribent: Sören Danielsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...