Hoppa till sidans innehåll

VIKTIG INFORMATION - Corona

12 NOV 2020 21:01
Tråkiga nyheter! Läget är allvarligt och det kräver krafttag från oss alla!

Med de nya råden och restriktionerna kommer hallen att vara stängd för alla medlemmar till 10:e December som det ser ut nu.
  • Skapad: 12 NOV 2020 21:01

Vi följer utvecklingen nogrannt och uppdaterar här, på hemsidan och via mail om ändringar sker.

 

Gällande lokala allmänna råd hittar du här:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/

Eventuellt kan barn och ungdomar födda innan 05 genomföra sin träning men det är i dagsläget oklart då vi förlitar oss mycket på föräldrar som säkrar i vanliga fall. B&U har möte imorgon om träningen ska fortgå under denna period eller inte och hur den i så fall behöver anpassas.

Jag har suttit i Teams möte med RFSISU Värmland, landshövdingen och delegater från riksidrottsförbundet. Vi har skickat mail till olika instanser för att säkerställa att detta är rätt approach för oss. Vi inväntar fortfarande vissa svar som eventuellt kan förändra för B&U samt för den planerade ombyggnaden.

Nu gäller det att vi alla som samhälle följer dessa restriktioner och råd så de inte behöver förlängas över jul och nyår!

Ta hand om er där hemma! Träna det ni kan! Yoga/rörlighet är tex aldrig dumt. Jag kan även rekomendera Lattice trainings nya "follow along" träningsprogram för klättrare som man kan göra hemma med minimalt med utrustning. ( https://www.youtube.com/c/LatticeTraining )

Nu hjälps vi åt!

Skribent: Björn Lind
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...