Hoppa till sidans innehåll

Corona samt INSTÄLLD match 17/11

05 NOV 2020 08:20
Uppdatering: Hallen ÄR INTE stängd Tisdag den 17:e November då matchen blev inställd pga Corona.
VIKTIG information om restriktioner och råd i artikeln. LÄS! Nu hjälps vi alla åt så vi kan begränsa spridningen och kunna ha öppet!
  • Uppdaterad: 05 NOV 2020 08:20

Det är väl knappast någon som missat att smittspridningen ökar nu igen i vår region. Karlstad Innebandyarena har därför tagit fram nya råd och rekommendationer för att kunna hålla igång sina verksamheter.

1. Sprita händerna när ni kommer in i lokalerna. De står i vägen när man ska in i hallen vid cafeterian så det finns inga ursäkter att inte sprita! Spriten kan vara lite fet och göra händer lite hala. Om du tycker detta hindrar din fenomenala maximala klätterkapacitet så tvätta av händerna inne på toaletten med tvål och vatten.

2. Vi har även ställt fram sprayflaskor med såpavatten, papper och handsprit. En vid entrén till vår anläggning och en vid ringarna. Tvätta och torka av ytor som du använder. Vi tänker då främst på träningsredskap som ringar, hopprep och liknande. Bänkar och ytor som vi sitter på bör också torkas av. Ser ni att såpa och sånt tar slut så finns det att fylla på från förrådet. Börjar det ta slut även i förrådet så hör av er till styrelsen så ordnar vi mer.

3. Håll avstånd, undvik trängsel och håll er uppdaterade med FHMs råd.
Tillsammans kan vi som klubb och vi som samhälle göra vårat yttersta för att se till att vi slipper ytterligare restriktioner i våra lokaler och kan fira jul med våra nära och kära. Ta hand om er där ute!

Hälsningar från K3s styrelse
Skribent: Björn Lind
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...