Hoppa till sidans innehåll

Hej från styrelsen

02 APR 2022 16:19
Ny styrelse för 2022
  • Skapad: 02 APR 2022 16:19

Hej!
Detta är mitt första brev som ordförande i Karlstad Klätterklubb. Flera av er har jag träffat men minst lika många är doldisar för mig, så vi kör en liten presentation från några i K3s styrelse.
Min klätterkarriär började på 90-talet hos K3. Sedan dess har jag klättrat från och till, oftast mer från än till, men landar i att klättring är en av de få sporterna där jag kan ta ut mig lika mycket fysiskt som mentalt. Tiden står still och vardagen försvinner, något jag vill att fler ska få uppleva. Tillsammans med nya styrelsen hoppas jag vi gör K3 till en trevlig utgångspunkt för allting som rör klättring i Karlstad.
Här följer några ord från vice-ordförande Tove.
Jag är från Huskvarna och under min uppväxt var jag väldigt aktiv i Jönköpings klätterklubb, där jag bland annat var tränare. Innan jag hamnade i Karlstad bodde jag i Östersund där jag pluggade idrottsvetenskap och jobbade på östersundsklätterklubb. Det var där jag började klättra mera ute och blev än mer passionerad för klättringen och livsstilen. Nu pluggar jag Media och Kommunikation med inriktning mot grafisk design här på universitetet. Jag vill bidra med att få en ökad gemenskap i K3, och få flera att upptäcka sporten.
Vi syns i hallen, eller allrahelst på sportklippan!
Anna vår sekreterare...
2006 gick jag en klippklättringskurs i Häggsta där jag lärde mig klättra utomhus och är det som jag gillar mest. Jag föredrar trad, även om sport också är ok. Är mest förtjust i sprickklättring och gärna multipitch! Jag Klättrar gärna i Bohuslän samt reser utomlands med jämna mellanrum. Drömresan är Utah och Indian Creek, men det finns många fina ställen i Europa också. I styrelsen hoppas jag kunna bidra med att få till en ombyggnation av hallen så att vi får bättre möjligheter till bra hall samt att få fler att upptäcka utomhusklättring genom klubbresor, samt en massa annat!
Sedan har vi även vår kassör Martin Levin samt tre ledamöter Dennis Dam, Olov Sandberg, Joakim Eriksson och två reserver Niklas Brand och Mihalis Kalvaros
 
De åren som har gått har varit lite knepiga tack vare pandemin. Vår hall har varit stängd under ganska långa perioder och när den väl varit öppen var vi tvungna att boka. Ett stort arbete har lagts ner av vår förra ordförande Björn att få till ett system som tillät klättring över huvud taget. Bra Björn!
Den tiden är nu lyckligtvis förbi, vi blickar framåt och tar sikte på ett händelserikt och aktivt år. Vi har tappat många medlemmar under pandemin så i år har vi satt som främsta mål att locka både gamla och nya medlemmar till klättringen igen. Just nu planerar vi att köra en ordentlig Climb-in i Årjäng under Valborgshelgen och vi har fler saker på gång!
Är det något ni funderar över, vill tipsa om eller hitta på någon rolig aktivitet så är det bara att höra av er till oss via This is a mailto link eller växla ett par ord i hallen eller på klippan.
 
Varma hälsningar
William Strömgren och resten av styrelsen
Skribent: Sören Danielsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...