Hoppa till sidans innehåll

K3 städdag

26 MAJ 2022 17:05
Vår ideella förening behöver DIN hjälp
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2022 17:05

Vårstädning och stängd hall. 


Nu på lördag behöver vi hjääääälp!


Vi stänger hallen mellan 27e maj och 6e juni för att bland annat bygga nya klätterleder. Innan lederna byggs ska vi tvätta grepp, städa och plocka i ordning. Vilket görs lördag den 28e maj. I huvudsak finns följande större arbetsuppgifter.

Tvätta grepp
Vi har några högtryckstvättar och med de tvättar vi greppen i Innebandyarenans duschrum. Det blir blött, väldigt blött så ta med dig gummistövlar och bra regnställ.
Det går också att borsta rent greppen, då krävs inget speciellt bara borstar och det har vi.

Städa
Vi har två dammsugare och många vrån som dammsugaren inte besökt på länge.

Plocka
I förrådet har vi ordning några gånger per år och vid dessa tillfällen kan förrådet upplevas som rymlig. Men med tiden så sväller allt som är där inne och platsen blir snabbt trång och kaotisk. Vi plockar fram innehållet ur en hylla i taget och ger oss på sortering, märkning och lägga tillbaka.

Vi har skapat ett städevent på vår facebooksida där du gärna får ställa frågor och prata ihop dig med övriga medlemmar. Vi kommer i huvudsak kommunicera om städdagen och ledbyggeriet via den.

Klubben ser till att det finns mat och någonting att dricka till alla som hjälper till.

Plats: Klätterhallen (Stadionvägen 1)
Tid: Kl 10 – 20, lördag 28e maj

Ledbygge
Vi har anlitat en ledbyggare, Emmanuel, att bygga om alla leder på överhänget. Han arbetar från en skylift så av säkerhetsskäl stänger vi hallen medan den är där, från 27e maj till 6e juni. Emmanuel vill gärna anordna en kortare ledbyggarutbildning för de som är intresserade. Troligen kommer han även bjuda in till en öppen kväll för våra medlemmar där han berättar om sitt arbete och filosofi kring klättring. Mer om dessa saker när han är på plats.


Ses i hallen!

K3s styrelse

Skribent: Sören Danielsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...