Hoppa till sidans innehåll

Öppet igen!

03 JUN 2019 08:51
Ungefär halva hallen är öppen v.23 och från och med v.24 är hela hallen öppen.
Sen har ni väl inte missat det senaste nyhetsbrevet? Vi behöver hjälp med att undersöka möjligheterna med ny/utbyggd hall samt rivning av en vägg i Årjäng.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2019 08:51

Nu är golvet klart i Innebandyhallen! Dom har dock lite jobb kvar med golvlister och annat smått vilket betyder att dom behöver ha lite grejer i ungefär halva vår lokal denna veckan så denna veckan är ca halva hallen öppen och nästa vecka är hela hallen öppen.

Vi behöver även hjälp med lite saker. Bland annat håller vi på att sätta ihop en grupp som undersöker vilka möjligheter vi har till att bygga ut vår lokal och hur stort vi i så fall vill och behöver ha. Detta kan du läsa om i det senaste nyhetsbrevet.

Vi behöver även ha hjälp med att montera ner en klättervägg i Årjäng. Om vi i klubben gör detta så får vi alla grepp vilket vi alla skulle ha nytta av och de som hjälper till kan, om dom vill, få ta skivorna för att bygga en vägg hemma. När? Ja någon gång innan höstterminen drar igång. Så fort några anmälningar trillar in kan vi återkomma med ett datum. Anmälan görs till Jonas Wallmander på jonas.wallmander (at) gmail.com eller så kontaktar du honom på messenger (Facebook).

Skribent: Björn Lind
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...