Hoppa till sidans innehåll

Öppet igen!

26 MAJ 2021 12:45
Med anledning av att kommunen ändrat på sina restriktioner så kan vi nu öppna hallen för klättring igen. För att få klättra behöver du veta några saker! Läs hela artikeln för att få reda på vad som gäller.
  • Skapad: 26 MAJ 2021 12:45

Det som gäller är max 2 personer på övervåningen och 8 personer på nedervåningen.För att efterleva detta så har vi satt upp ett bokningssystem där man går in och bokar klättring.För att klättra har vi vissa förhållningsregler som måste följas:

* Håll avstånd och tvätta händerna!

* Byt om och duscha hemma.

* När det gäller att boka klättring så ser vi gärna att man bokar tid för just klättring och inte övrig träning som kan göras hemma eller utomhus.

* Se till att hålla tiden. Om du bokat 120 minuter klättring se till att lämna hallen innan de 120 minuterna löpt ut. Ställ ex. alarm på mobilen 10 minuter innan.

* Då beskedet från kommunen kommit ganska snabbt så kommer det ta några dagar innan underhåll av WC är ikapp.
Gå helst på toaletten hemma innan ditt besök i klätterhallen närmsta veckan.

* Nyckel finns på KMTI. Det ska alltid finnas en nyckelansvarig i hallen. Den ansvarige skriver in sig i pärmen direkt den kommer till hallen eller att man tar över ansvaret. Den som står sist i pärmen är ansvarig.

* Porten och ytterdörren inne i klätterhallen får ej användas.
Under förra året stod både dörr och port öppna under hela nätter och denna misskötsel har tyvärr lett till att vi inte längre har tillåtelse att använda dörr och port.


https://boka.se/karlstadklatterklubb

Skribent: Björn Lind
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...