Hoppa till sidans innehåll

Prova på och kurser för att bli medlem

11 SEP 2020 10:17
Pga av Corona och andra omständigheter så är Prova På inställt tills vidare och med största sannolikhet kommer vi inte ha några kurser under höstterminen. Ett Nyhetsbrev har nyligen gått ut till samtliga medlemmar med viktig information. Läs det!
  • Skapad: 11 SEP 2020 10:17

För er som vill prova på att klättra kan vi i dagsläget bara rekomendera att åka till Jumpyard på Örsholmen som har mycket fina och spännande boulderväggar.
Ni som vill bli medlemmar rekomenderar vi att åka och ta rött kort på annan ort, ett hett tips är då Örebro.

 

!!VIKTIG INFORMATION!!
Är man nyckelansvarig, oavsett kiosk-nyckel eller KMTI-nyckel måste man skriva in sig i pärmen. Lämnar man ifrån sig nyckeln så måste man se till att den som tar över skriver in sig i pärmen annars står man som ansvarig.
Nödutgång och porten får enbart användas vid nöd, varutransporter samt in- och ut-släpp när huvudentrén är låst. Dvs den får under inga omständigheter stå öppen eller olåst.
Misskötsel av detta leder till en varning och vid upprepad misskötsel i värsta fall till avstängning i upp till ett år.

Tyvärr är dessa åtgärder nödvändiga då porten vid flertalet tillfällen stått på vid gavel hela natten och händer det igen riskerar alla medlemmar att förlora möjligheten att klättra utanför HAIK’s öppettider.

Skribent: Björn Lind
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Klätterklubb - Klättring
Tingvallahallarna, Stadionvägen 1
65340 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@karlstadk...